City køreskolen

Lær os at kende.

Om os

Hos City Køreskolen Randers finder du kun gode og professionelle kørelærere som gør deres bedste for at du bliver en rigtig god bilist. Vores mål er derfor, at du færdes sikkert i trafikken og viser hensyn overfor andre.

Vi er medlem ​DKL (Danske Kørelæreres Landsforbund)

Lokaler

​Al teori foregår på go gammeldags manér i vores hyggelige lokaler.
Der er altid åben i hverdage fra 8-16, så du ikke behøver at vente udenfor når du skal til teori eller du skal ud og køre. I vores køkken kan du altid tage dig en kop kaffe eller te.

Vores biler

Vi har en Mercedes B-klasse, VW Tiguan begge med manuelt gear, til undervisning til almindelig bil. Vi har også en Mercedes C-klasse med automatgear til undervisning til både bil, taxi og trailer, samt en Ford S-MAX med manuel gear til Trailer undervisning.

Trafiksikre biler

Vi kører i trafiksikre biler som er lette at køre og som er udstyret med alt det nye sikkerhedsudstyr.​ Alle vores biler kører på diesel, da dette gør det meget nemmere at finde koblingspunktet og på den måde får du mere ud af dine kørelektioner.​

Kørekort med Automatgear eller Manuelt gear

Siden 1. januar 2017 har man kunnet tage kørekort i bil med automatgear, vi har derfor anskaffet en Mercedes C klasse med automatgear, som du kan tage dit kørekort i. Det er der allerede rigtigt mange der har benyttet sig af, som af den ene eller anden grund var mere tryg ved at erhverve kørekortet i bil med automatgear. Man skal dog være opmærksom på, at så må man kun køre med automatgear.

Tager du kørekort med manuelt gear, vil du have mulighed for at køre både med manuelt og automatisk gear.

Lærere

Vi er en kørelærerfamilie, Anny og Niels er 1. generation, Stine og Jesper 2. generation. Vi er rolige og tålmodige og vi vil altid vurdere hver enkelt elevs formåen og kunnen, så forløbet hos os bliver så tillidsfuldt og lærerigt som muligt. For os er det vigtigt at I får en grundig undervisning og får gode og sunde holdninger til trafik og sikkerhed i trafikken

Stine
Kørelærer til Kat. B (alm. bil)
Tlf: 51 34 59 55

Niels
Kørelærer til Kat B, C, D, C/E og D/E
Tlf: 86 42 17 00​

Kim
Kører kun B/E, C, D, C/E
Tlf: 28 57 36 07

Anny
Kørelærer til Kat. B (alm. bil)
Tlf: 30 80 73 76​

Jesper
Kørelærer til Kat B, C, D, C/E.
Førstehjælpsinstruktør
Tlf: 40 76 64 04